WELKOM

Over ons

Al vanaf het oprichten van mijn eigen zaak in 1977 streef ik naar tevredenheid van mijn klanten waarbij persoonlijk contact belangrijk is.

Door de jarenlange ervaring en vakmanschap in combinatie met moderne technieken en een perfecte afwerking bieden we steeds hoogwaardige kwalitatieve producten.

We beschikken over een uitgebreid aanbod voor zowel nieuwbouw als renovatie waarbij rekening wordt gehouden met de energieprestatie regelgeving (EPB)normen indien die van toepassing zijn.

Wij maken Hoog Thermische Houten ramen en buitendeuren eventueel met driedubbel beglazing , binnen -en buitenschrijnwerk, keukens, kasten, dressings, plaatsen parket, maken houten bijbouwen , poorten,…kortom alles wat met hout te maken heeft.

Met een team van vakmensen realiseren we ook kleine verbouwingen , badkamerrenovatie, uitbreidingen of herinrichting van uw woning, voor deze werken doen wij ook de planning en coördinatie indien nodig.

Uw realisatie

Beginnend met een goed gesprek met oog en oor voor uw wens maak ik graag een ontwerp op basis van een idee, tekening, foto of tijdschrift.

Een goede prijs-kwaliteitsverhouding met hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking is onze garantie voor een tevreden klant.

Ik kijk er alvast naar uit om uw wens te mogen realiseren.
Johan Plessers